Slaapkamers

Ruimte om te rusten

 

Het appartement biedt 4 slaapruimtes voor telkens 2 personen. Alle bedden zijn voorzien van donsdekens en kussens, het is wél nodig om zelf je lakens (matrasovertrek en donsovertrek) en kussensloop mee te brengen of te kiezen voor de lakendienst.

Slaapkamer 1

 

 

Deze slaapkamer heeft een venster dat uitkijkt op het terras. Ze voorziet in twee enkele bedden die één geheel vormen door een matrassenbeschermer en een tweepersoonsdonslaken. Bovenop de kast kan je lege valiezen kwijt. Via het terras kan je de vensterluiken toedoen om de kamer te verduisteren.

Slaapkamer 2

 

 

Slaapkamer 2 biedt plaats aan 2 enkele bedden die tegen elkaar kunnen geschoven worden om een tweepersoonsbed te vormen. De kamer voorziet 2 kasten en een tweepersoonsdonsdeken. Velux-venster kan volledig verduisterd worden.

Slaapkamer 3

 

 

De derde slaapkamer beidt eveneens plaats aan 2 éénpersoonsbedden die tegen elkaar kunnen geschoven worden. Een kast en nachtkastje vervolledigen het geheel. Op elk bed ligt er een éénpersoonsdonsdeken. Velux-venster kan volledig verduisterd worden.

Slaapruimte

 

 

Een stevig stapelbed biedt plaats aan twee slapers in een coin montagne die gelegen is tussen de ingangsdeur en de leefruimte.

 

In zijn geheel beschikt het appartement over 8 hoofdkussens, 2 tweepersoonsdonsdekens, 4 éénpersoonsdonsdekens en 8 matrassenbeschermers.

Appartement Fam. De Groeve