HUREN

Kom genieten

Check snel of uw vakantieperiode nog beschikbaar is!

Uw vakantie in Chapelle d'Abondance

 

Uw vakantie boeken, begint door onderstaand formulier in te vullen. Is uw gewenste periode nog beschikbaar, dan zullen we u snel van antwoord zijn met het gangbare tarief. Gaat u akkoord met het voorgestelde huurbedrag, dan zullen u vragen om een voorschot te storten. Van zodra het voorschot ons bereikt, is uw boeking een feit.

Name

Mail

From (dd/mm/yy)

To (dd/mm/yy)

Opmerkingen

Reserveren

 

 

 

Wanneer u reserveert, zullen we u vragen om 300 € over te schrijven op onze rekening: Credit Agricole: FR76 1810 6000 4096 7328 7746 868. Vanzodra dit bedrag op onze rekening is gestort gaat de reservatie in.

Het saldo, de waarborg (250 €) en de verplichte eindschoonmaak (60 €) dient u 6 weken voor aanvang van de huurperiode te storten. De verhuring is per week van zaterdag 16u00 tot zaterdag 10u00. De waarborg wordt teruggestort binnen een redelijke termijn en ten laatste een week na het verstrijken van de huurperiode. In geval van schade en in geval van ontoereikendheid van de waarborg, kan de verhuurder aan de huurder de betaling van bijkomende vergoedingen opeisen.

Uw reservatie

 

 

U kan per mail uw reservatie aanvragen: appart@filipdegroeve.be.

Bij uw definitieve reservatie moeten vermeld staan:

• "Wij wensen het appartement van familie De Groeve, Chalets Marie te Chapelle d'Abondance te reserveren"

• Naam

•
 Volledig adres

•
 Telefoonnummer en of GSM-nummer (GSM nummer is belangrijk indien wij u dienen te bereiken tijdens uw verblijf of op de heenreis naar Chapelle d'Abondance)

• Rekeningnummer waar wij de waarborg kunnen op terugstorten. Vermeld ook steeds het IBAN en BIC nummer.

• Periode die u wenst te huren

• Namen en leeftijd van alle reisgenoten

Huisdieren zijn niet toegelaten.

 

Appartement Fam. De Groeve